Všechny příspěvky

[wpseo_breadcrumb]

7.Bře 2022
Proč nelze akceptovat kandidaturu gen. Petra Pavla na nejvyšší ústavní funkci

Fanklub gen. PP naše vysvětlení, proč nelze akceptovat kandidaturu KSČ VKR generála na nejvyšší ústavní funkci v ČR, absolutně nerozumí – tudíž zcela pochopitelně reagují převážně mimoběžně, emotivně nebo dokonce invektivně – ale vůbec ne k meritu věci – buď podstatu věci absolutně nepochopili – nebo chápat ani nechtějí a touží jen relativizovat a bagrovat si vlastní názor a emoce – oni totiž vůbec nechápou ten propastný rozdíl řešení + výsledek: ČxxR vs. Německo (1945+ 1989 +) – a to je hodně tristní. Na druhou stranu – kolik % lidí tu podstatu věci chápe??? NIKDE SE O TOM NEMLUVÍ.

Že člověk s prokazatelně narušenými základními hodnotami (který měl opravdu velkou smůlu na komunistickou dobu a ideologii – které věřil a vychovával podle komunistické doktríny podřízené mužstvo, navíc měl smůlu i na KSČ rodinu a na vysokou pozici VkR ČSLA otce, tudíž asi smůlu i na hodnotovou výchovu a že si neprošel nějakým brutálním zdravotním rodinným úrazovým atp. resetem vnímání reality = povahy a tudíž vzory v podvědomí – povahově – stále setrvává v runu na hmotu, kariéru, moc, na hodnotách spravedlivější lidové společnosti atd…) – by prostě neměl zkoušet LÉZT do politiky, orgánů, státní správy a justice. Takový vysoce nadaný člověk by se měl při jeho nadprůměrných odborných a IQ schopnostech snadno uplatnit v odbornosti (armáda, podnikání atp.). Ať o nás tito lidé s narušenou povahou a hodnotami z jejich rodů a bývalé kariéry u KSČ StB VkR LM KGB atd.… už proboha konečně dál NEROZHODUJÍ.

Odbornost a NATO prověrky mu nikdo přece nebere a odborně ho NIKDO nedehonestuje – pár NSDAP Wehrmacht generálů zůstalo v Bundeswehru – pokud prošli prověrkami, prokázali nějaký odpor proti režimu, že se neúčastnili zvěrstev a v NSDAP byli jen kvůli kariéře.

Ale kariérní nacisté přece v Německu neaspirovali na nejvyšší politické funkce!!! V ČR, ve SR nebo v Rusku KGB/StB/KSČ atd.… aspirovali na všechny politické a státní a justiční funkce a výsledky snad známe… V DDR si to 1990+ zase ohlídali a dali jim na 40 let „stop stav“ (do orgánů, justice a státní správy) a teď nemají na dalších 100 let „vymalováno“.

Je zajímavé, že v Německu to pochopili a Německo zachránili a v ČR přesně naopak – máme na 100 let „vymalováno“ a 100.000 největších narušených KSČ KGB StB VkR šmejdů matadorů a celé jejich rody (200 Urválkovo KSČ prokurátorsko justičních rodů šmejdů nám tu obsazuje skoro celou justici – justiční byznys – dodnes) jsme si kooptovali do všech nejvyšších funkcí, privatizace, tuneláž, pumpáž, drancáž, státní správa, orgány, justice, KSČ legislativa z roku 1961 platná dodnes… jsme 50. ekonomicky – od 2017 s parametry rozvojovky, 40. ne-svoboda médií z 80% v rukou postkomunistické oligomafie a 5. kolony Kremlu, 7 míst od Běloruska nejkorupčnější v Evropě a 30 a více míst za Německem a státy s vymahatelností práva, jsme postkomunistická oligomafiánská země východního typu byrokratická zaměstnanecká nárokovací struktura státu i společnosti pečlivě udržované 5. kolonou + orgány + justicí naprosto neprodyšně. 5x nižší HDP/os než Bavorsko se západní podnikatelskou strukturou malých rodinných firem a farem a s vymahatelností práva, nízkou byrokracií a korupcí.

Skoro NIKOMU v ČR totiž „nedocvakává“, že naše východní postkomunistická oligo-mafiánská struktura státu a společnosti (navíc s 5. kolonou Kremlu od 1989 ekonomicky včele) bez reálné vymahatelnosti práva prostého občana nebo malého podnikatele proti postkomunistické a kriminální a justiční mafii – prostě nemá šanci na západní prosperitu nebo na Právní stát západního typu.

Celé dekády česká politika demokratickou a právní podstatu státu jen imitovala (Kalvoda).

Mluví se o podstatě problému ČR někde ? Vůbec nikde !!!

Tak jak by to lidi sakra měli vědět a proč dál nevolit do čela matadory KSČ StB VkR KGB-prognostiky … nikdo o podstatě problému ČR ve srovnání s Německem nemluví. Jak by si to tedy někdo mohl začít uvědomovat – lidi nemají důvod o tom přemýšlet a žijí v duchu mediální propagandy. Nikdo nikde nikdy nehledá podstatu problému – 85 % z nás ujíždí na 1. signální emoční reklamní konzumní – rychlým krokem velkými skoky po hladině 80 let nevyčištěné žumpy skrz mosty mesiášů a Potěmkinů – to většině vyhovuje – většina podstatu problému vůbec nechápe a hlavně nemá sebemenší důvod zkoumat – dokud na ně někdo osobně neskočí a nezačne jim trhat ruce a hlavu bez vymahatelnosti práva proti mafii v ČR např.… většina je naladěna na podobné 3D vnímání reality jako gen PP… Smůla. A co teprve v RF – tragédie národa.
V tom Německu jim to z Kremlu částečně „vynahradili“ 5. kolonou agentů KGB (ale to u nás ještě 10x více). To bych nesměšoval, nesouvisí to přímo.

 

 

Tomáš Surin

člen ÚR KAN

 

více o autorovi

Štítky: