Mladí KANu

[wpseo_breadcrumb]

Mladí KANu je platforma mladých a talentovaných lidí, kteří navíc mohou být i členy nebo podporovateli KANu. Tato platforma slouží pro vzájemnou komunikaci, sdílení myšlenek i tvorbu programu, který je atraktivní pro lidi do 35 let. Tým „Mladí KANu“ nemusí být nutně zároveň „Členové KANu“ nebo aktivní „Podporovatelé KANu“, můžete se volně zaregistrovat jen jako mladí zájemci o politiku a akce KANu pro mladé a pro odběr materiálů, určených pro Mladé KANu. Tým Mladých KANu je zkrátka otevřen všem, kteří se ztotožňují s hodnotami a programem, jež KAN reprezentuje, a kteří chtějí pomoci svou snahou k tomu, aby tyto hodnoty a témata blízká mladým byly v naší zemi prosazovány.
Úroveň aktivity v týmu Mladých KANu je zcela dobrovolná a závisí pouze na vlastní vůli každého z členů této skupiny. Význam týmu Mladých KANu roste především v době předvolebních kampaní, kdy může tým být přímo zapojen do  předvolebních akcí KANu. Aktivity týmu Mladí KANu se však nemusí odvíjet pouze od oficiálních stranických a kampaňových akcí, členové mohou samozřejmě projevovat také vlastní iniciativu, zakládat místní týmy, pořádat různá setkání mladých a další akce především pro své vrstevníky. Tým Mladých KANu tak není pouze příležitostí pro podporu pravicové a etické politiky, ale také pro poznání nových lidí, vzájemnou interakci a diskusi. Máte-li tedy zájem o podporu KANu, chcete-li se setkávat v rámci kampaně s jeho představiteli a získávat aktuální informace, neváhejte a zapojte se do týmu Mladí KANu.


Mladí členové KANu (18-35 let) jsou budoucností našeho hnutí a jsou zároveň členy obou skupin (Mladí KANu i Členové KANu).

 

STAŇTE SE ČLENEM KANu

Je Ti 18-35 let a chceš být
aktivní člen KANu, mít možnost
ovlivňovat naší politiku a
poznat své vrstevníky v KAN ?

Mladí podporovatelé KANu (lidé do 35 let) sdružují všechny sympatizanty a dobrovolníky, kteří chtějí velmi AKTIVNĚ přispět k úspěchu KANu na české politické scéně, a zároveň nechtějí být z jakéhokoliv důvodu přímo jeho členy (jsou pak členy skupin Mladí KANu i Podporovatelé KANu).

STAŇTE SE PODPOROVATELEM KANu

Chceš být aktivní podporovatel (tj. sdílet naše
materiály, názory, média, akce atd.) a zajímá Tě politika KANu ?